Copy
HTML verze Metodických listů

Vítejte u měsíčníku Českého svazu orientačních sportů, který by měl přinést trenérům a organizátorům metodickou podporu, informovat o novinkách a motivovat je ke sdílení zkušeností, rad a tipů pro trénink i pořádání.

Novinky


O-víkend
Již tento víkend se můžeme potkat na O-víkendu. Časový harmonogram byl již zveřejněn. Na místě bude možnost nákupu metodických pomůcek.

O-bchůdek

V e-shopu ČSOS přibyla celá řada nových produktů a zároveň jsme doobjednali některé z již vyprodaných položek. K dostání je nově Dohledávka - obrázky, pracovní listy PRO-CVIČ (žáci)PRO-CVIČ (dorostenci a junioři). Na cestě na sklad je také dotisk Obrmapy a Kvadromino, které jsme nechali vyrobit na větší formát A3 s povrchovou laminací.

Metodické středy

Od 7. prosince začne nový cyklus Metodických střed. Dívejte se online nebo ze záznamu na Youtube kanálu ČSOS. Prvním tématem bude Jak na LOBy a mazání lyží (Richard Klech). O týden později bude Tereza Janošíková srovnávat orienťák v Česku, Finsku a Francii. Předvánoční Metodickou středu obstará Adéla Finstrlová.

Dotační výzvy

Do konce listopadu nezapomeňte podat žádosti na Národní sportovní agenturu ve Výzvě Můj klub 2023, případně Výzvu Můj klub 2023 - Pohyb a zdraví do 16. prosince.
Pro pořadatele závodů doporučujeme přihlásit se do projektu ČUS Tipsport Sportuj s námi.

Teorie

 
Po rozkliknutí obrázků níže se dostanete na připravené mapové úlohy a tréninkové tipy.

Zajímavé odkazy

 
Kliknutím na obrázek se dostanete na příslušnou stránku. 

Psychologie výkonu - kurz pro trenéry mládeže nabízí unikátní sportovně-psychologický program plný praktických informací. Osmý ročník přináší řadu novinek a ještě více inspirace pro každého trenéra. Motivace svěřenců, zpětná vazba, rozvoj sebevědomí a desítky dalších témat ve srozumitelném a praktickém podání. To vše ve flexibilní online podobě, s možností doptat se na konkrétní otázky.

O-News.cz podcast - poslouchej O-News.cz Podcast! Povídáním o JMS 2022 provází David Procházka, roli “experta” ve studiu zastává Honza Schulhof a hosty na slovíčko jsou úspěšní reprezentanti z JMS: Jakub Chaloupský, Jan Strýček a Jana Pekařová.



Rádi uvítáme materiály, postřehy a zkušenosti od trenérů na e-mailu
metodika@orientacnisporty.cz.

Facebook
Metodika ČSOS
Copyright © 2022 Český svaz orientačních sportů, All rights reserved.


Kontaktujte nás:
metodika@orientacnisporty.cz


Chcete změnit nastavení příchozích e-mailů?
Můžete aktualizovat vaše preference nebo se odhlásit z odebírání.

 






This email was sent to media@orientacnisporty.cz
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Český svaz orientačních sportů · Zátopkova 100/2 · Praha 169 00 · Czech Republic

Email Marketing Powered by Mailchimp