Copy
HTML verze Metodických listů

Vítejte u měsíčníku Českého svazu orientačních sportů, který by měl přinést trenérům a organizátorům metodickou podporu, informovat o novinkách a motivovat je ke sdílení zkušeností, rad a tipů pro trénink i pořádání.

Novinky

 
Quick Event
Byl spuštěn nový web k programu Quick Event, prostřednictvím kterého je možné zvládnout většinu agendy nutné při pořádání závodů v orientačních sportech. Pořadatelé závodů ocení to, že je provázaný s portálem ORIS a zároveň podporuje importy tratí z programu OCAD.


Teorie

Po rozkliknutí obrázků níže se dostanete na připravené mapové úlohy pro trénink Vašich svěřenců.

Zajímavé odkazy

 
Kliknutím na obrázek se dostanete na příslušnou stránku. 

Pořádáme oblasťák! - nový seriál článků o pořádání závodů na webu O-News.cz jistě ocení i zkušení pořadatelé. V prvních dvou dílech se dozvíte, o čem pořádání je a na co nezapomenout při plánování. Autor Jan Picek slibuje, že se příště dočtete, jak vybrat správný prostor a co je důležité před zahájením mapovacích prací zařídit.


B8 - osmé číslo běžeckého časopisu B je z velké části věnováno orientačnímu běhu. Velký důraz je kromě poctivé žurnalistiky kladen hlavně na grafické zpracování. Radost vám udělá hra Člověče, neztrať se - Mistrovství světa v deskovém orientačním běhu od Moniky Doležalové (KAM).
 

Poděkování

 
Děkujeme E. Kaškové a P. Vokálové (CHA) za aktivitu Obrázkové čtení. 

Rádi uvítáme materiály od dalších trenérů na e-mailu metodika@orientacnisporty.cz.
Copyright © 2020 Český svaz orientačních sportů, All rights reserved.


Kontaktujte nás:
metodika@orientacnisporty.cz


Chcete změnit nastavení příchozích e-mailů?
Můžete aktualizovat vaše preference nebo se odhlásit z odebírání.

Email Marketing Powered by Mailchimp